Tokaji adventi forgatag és forralt bor főzőverseny
2015. december 15. írta: TTHE

Tokaji adventi forgatag és forralt bor főzőverseny

Tokaj város főtere újra benépesül faházakkal és illatozó fazekakkal, hiszen december 20-án, vasárnap – hagyományteremtő szándékkal – kerül megrendezésre az első Tokaji adventi forgatag és forralt bor főzőverseny. Az előzetes jelentkezések alapján már biztos, hogy igen sokféle forralt bor várja a főtérre kilátogatókat!

karika.jpg

Lesz majd aszalt gyümölcsös, vaníliás, narancsos, citromos és fahéjas forralt bor, de természetesen a gyerekekre is gondoltak, így forró csoki is készül ezen a napon. A téli ízek kedvelőinek nemcsak italok, hanem finom ételek is készülnek: karácsonyi töltött káposzta, sült kolbász, saslik, töltött lapcsánka, krumplilángos, kocsonya… Szeretnék, ha ezt az alkalmat kihasználnák a tokaji kézművesek is, számukra – előzetes regisztráció után – ingyenesen biztosítanak kitelepedési lehetőséget. Ezen a napon ad karácsonyi koncertet Tokaj Város Vegyeskara és ekkor gyújtja meg közösen a város polgármestere és római katolikus plébánosa az utolsó adventi gyertyát!

A belépőjegy ára 1.000 Ft, mely tartalmaz egy erre az alkalomra készült adventi bögrét és 2 db forralt bor kóstolójegyet. Az elkészült karácsonyi ételeket szintén kóstolójegy ellenében lehet megízlelni, melynek ára ugyancsak 1.000 Ft.

Jelentkezés és további információ: Kulturális és Konferencia Központ, Tokaj, +36 47 552000, mh@tokaj.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://visittokaj.blog.hu/api/trackback/id/tr98175270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása