Ilyen egy átlagos nyári hétvége Tokaj-Hegyalján
2016. június 10. írta: TTHE

Ilyen egy átlagos nyári hétvége Tokaj-Hegyalján

Nincs nagy csinnadratta, szépen csendben készül mindenki a hétvégére.  Ennek ellenére senki nem fog unatkozni, ha a tokaji borvidékre látogat.

Foci EB Tokajban | EGY HÓNAPON KERESZTÜL

A labdarúgás, ahogyan a világ legtöbb pontján a bor városában is nagy népszerűségnek örvend. Az EB alkalmából egy egész hónapos eseménysorozat kerül megrendezésre, melynek keretében közös meccsnézések és labdarúgással kapcsolatos kiegészítő programok várják a vendégeket. Tokaj esetében a HIMNUSZ különös többletjelentéssel bír, a szervezők erről sem feledkeznek meg. Méltóképpen emlékeznek majd meg arról, hogy több évtized után csendül fel újra Kölcsey műve nemzetközi felnőtt labdarúgó eseményen.

Bortúrák Tarcalon | EGÉSZ HÉTVÉGÉN

Mint az már megszokhattuk, a tarcali Kövesdi Pincesor borászai dűlőtúrákkal, borkóstolókkal, kellemes beszélgetésekkel várnak minden érdeklődőt, hogy megmutathassák: "Azért a tokaji a király!"

Tállyai BorBár - Pribojszki Band & Andy J. Forest | PÉNTEK

Újra Tállyán játszik az elképesztő energiákat megmozgató Pribojszki Band! És ismét egy világsztárt hoz magával - azt est különleges vendége Andy J. Forest (USA) legendás New Orleans-i blues muzsikus, aki a legújabb "My stories" című Pribojszki Mátyás Band lemezen is közreműködik.

Maratoni borkóstoló az Illés pincészetnél | SZOMBAT

Hegyalja múltja, jelene – a „miocén kortól napjainkig”. Egyedi, 10 órán át tartó borkóstoló élményprogram több mint 30 év boraiból válogatott 25 tételes borsorra.

Tokaj-Hegyalja Piac | SZOMBAT

Minden hónap második vasárnapján 10-16 óra között Szombaton éjszaka(!) a 37-es főút melletti Disznókő Szőlőbirtokon, a Sárga Borház körüli téren. Rendhagyó, éjszakai piac termelői vacsora-csatával, video-discoval, fényjátékkal.

Tokaji városnéző kisvonat | EGÉSZ NYÁRON

 

A bejegyzés trackback címe:

https://visittokaj.blog.hu/api/trackback/id/tr138796718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása